Comunitate

2020-03-24, 14:55:03

Criză de sânge în contextul pandemiei cu noul coronavirus

Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina face un apel către donatori, având în vedere deficitul tot mai mare de sânge. Procedurile de donare, în această perioadă, sunt aceleaşi, cu menţiunea că donatorul trebuie să completeze un formular legat de contextul actual al pandemiei COVID-19.

Centrul de Transfuzie Sanguină Olt face un apel către donaturi cu privire la criza de sânge, în contextul pandemiei COVID-19. 

Ştim că restricţiile impuse din cauza pandemiei vă spun că nu trebuie să iesiţi din casă decât atunci când este strict nevoie, dar din păcate, criza de sânge şi produse de sânge poate fi asimilată cu această nevoie! Vă rugăm să veniţi să donaţi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slatina ,str. Ecaterina Teodoroiu, nr 28, de luni până vineri, începând cu ora 8.00! Procedurile de admitere si de donare sunt aceleaşi,în plus: completarea chestionarului care include întrebări suplimentare legate de contextul actual infecţios, protecţia suplimentară a donatorului prin oferirea de mască de protecţie, dezinfectarea mâinilor cu substanţe biocide, a canapelei de consultaţii si a scaunului de donare dupa fiecare donator”, este apelul reprezentanţilor Centrului de Transfuzii Slatina. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 14:55:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...