Eveniment

2020-07-07, 15:09:36

Creşte focarul de coronavirus de la TMK Slatina. Încă trei angajaţi, confirmaţi pozitiv

Trei din cele şapte cazuri noi de coronavirus raportate, astăzi, de autorităţi sunt angajaţi ai societăţii TMK Slatina. Cei trei ar fi contactat virusul în afara fabricii.

Astfel, numărul îmbolnăvirilor de la această fabrică ajunge la 20. De asemenea, mai mulţi angajaţi se află în izolare la domiciliu.

301 cazuri de coronavirus sunt raportate în judeţul Olt, de la începutul pandemiei. 13 persoane au decedat.

Totodată, 28 de persoane din judeţul Olt, confirmate cu noul coronavirus, au plecat din Spitalul Slatina, după decizia CCR de neconstituţionalitate a carantinării şi internării.

Este vorba despre 22 de persoane care au plecat din spital, luni, pe lângă alţi şase care plecaseră deja duminică. Pacienţilor li s-a recomandat să stea în izolare la domiciliu şi să sune medicul de familie dacă au simptome specifice COVID-19.


Comentarii

Redacţia

2020-07-07 15:09:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...