Social

2020-02-20, 19:01:55

Corina, tânăra diagnosticată cu cancer, va fi operată săptămâna viitoare la clinica din Turcia

Corina Rizescu, tânăra de 36 de ani din Slatina, soție și mămică a unui băiețel în vârstă de un an si 8 luni, diagnosticată cu cancer, a ajuns la clinica Anadolu, din Turcia. Cazul ei a sensibilizat slătinenii, care s-au mobilizat și au ajutat-o să strângă o parte din bani pentru a se trata în străinătate. Veștile Corinei sunt bune. Medicii au decis să o opereze săptămâna viitoare, după care vor urma ședințele de chimioterapie. Ajutorul venit din partea oamenilor cu suflet mare poate reprezenta pentru Corina șansa la viață.

Diagnosticată în vară cu cancer de col uterin stadiul 1B, după 23 de ședințe de radioterapie, tumoarea s-a extins către vezică și rectosigmoid, atingând stadiul 2B avansat . Şansa Corinei la viaţă o reprezintă clinica Anadolu din Turcia, iar pentru asta avea mare nevoie de bani. Slătinenii s-au mobilizat și i-au întins o mână de ajutor Corinei, care a ajuns în Turcia.

Aceasta a ținut să le mulțumească, încă o dată, tuturor celor care nu au rămas indiferenți la strigătul ei de ajutor. Corina luptă să învingă cancerul pentru fiul ei, care are mai puțin de doi ani, iar veștile se pare că sunt bune. Aceasta va fi operată săptămâna viitoare.

„Înca o dată, deși știu că mă repet, vă mulțumim din suflet pentru tot ce ați făcut pentru noi!Fără ajutorul vostru nu am fi reusit sa ajungem aici. Am venit cu speranțe minime și am primit numai vești bune. Până acum am facut investigații: pet-ct, rmn, controale medicale la mai multi medici. Aceștia din urmă au facut comisie și au stabilit că trebuie să fac întai operație si apoi chimioterapie pentru curațarea organismului. Asa că, luni sau marți, voi intra in operatie. Înca o data, vă mulțumim mult ”, a transmis Corina, tuturor celor care au ajutat-o, într-o postare pe contul ei de Facebook.

Cei care doresc să o ajute în continuare, pot face donaţii în contul RO64RZBR0000060017614344, pe numele Corina Rizescu. De asemenea, pe Facebook este organizată o strângere de fonduri cu mesajul, Ajută-mă, te rog, să înving cancerul!”.


Comentarii

Redacţia

2020-02-20 19:01:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...