Politică

2018-10-11, 12:23:33

Comănescu s-a votat singur în sondajul Gazeta Nouă privind candidatul PNL la Primăria Slatina. De ce şi-a retras votul, ulterior?

Fostul preşedinte al TNL Olt, consilierul local Ionuţ Comănescu, s-a votat singur în sondajul lansat de Gazeta Nouă pe pagina oficială de Facebook privind viitorul candidat al liberalilor la Primăria Slatina. Ulterior, acesta şi-a retras votul, când şi-a dat seama că opţiunea poate fi văzută de toată lumea.

Gazeta Nouă a lansat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook un sondaj cu întrebarea „Pe cine vedeţi candidat PNL la Primăria Slatina?”, opţiunile de răspuns fiind Ionuţ Comănescu, autoproclamat lider al grupului liberalilor din legislativul slătinean, şi Viorel Dumitrescu, consilier judeţean şi preşedinte interimar al filialei locale a partidului.

Sondajul este încă activ, opţiunile internauţilor alternând între cele două nume, însă la câteva ore de la lansare printre votanţii lui Ionuţ Comănescu s-a numărat chiar acesta, după cum se poate vedea şi în captura ataşată articolului.

După o altă perioadă de timp, votul a dispărut, utilizatorii Facebook având această posibilitate. Cel mai probabil, Comănescu s-a grăbit să iasă din ecuaţie atunci când a realizat că oricine poate vedea votanţii celor două părţi.

Gestul celui care deja se visează candidat la Primăria Slatina şi, ulterior, primar este unul ridicol, ultimul dintr-o serie.

Luna trecută, Comănescu susţinea public faptul că, în urmă cu un an, a fost alocată suma de 45 de milioane lei pentru reabilitarea străzii Oituz din Slatina. Tânărul liberal arăta de fapt că nu ştie ce a votat, fiind de fapt vorba despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici, documentaţia premergătoare care indică suma necesară investiţiei.

Cu o lună înainte de acest incident, fostul şef al TNL Olt se făcuse de râs după ce a iniţiat un proiect de hotărâre care nu viza nimic altceva decât relocarea unei bănci din faţa unui bloc. Orice alt cetăţean din municipiu poate face acest demers cu o simplă cerere la Direcţia de Patrimoniu, însoţită de un tabel de semnături.

Ionuţ Comănescu, a declarat, în luna mai, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului.

Comentarii

Redacţia

2018-10-11 12:23:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...