Sport

2018-06-25, 10:44:35

Clara Vădineanu va evolua la CSM Slatina. Oficialii grupării slătinene au mai transferat un portar, Sara Abed Kader, de la Dinamo

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina au perfectat primele transferuri ale verii. Fosta handbalistă a Oltchimului, Clara Vădineanu, dorită încă de anul trecut, va evolua în cele din urmă în echipa aflată sub comanda Victorinei Bora. Pe lângă experimentata handbalistă, oficialii echipei slătinene au mai obţinut semnătura portarului Sara Abed Kader, care a evoluat pentru Dinamo Bucureşti.

Clara Vădineanu, handbalistă ce anul trecut nu a mai putut onora contractul cu CSM Slatina, devenind între timp mămică, va evolua pentru gruparea slătineană în noul sezon. Interul stânga a cărei carieră este legată de Oltchim Râmnicu Vâlcea şi-a reluat activitatea de jucătoare profesionistă, iar în noua ediţie a Ligii Naţionale va evolua în tricoul echipei CSM Slatina.

Clara Vădineanu poate evolua atât inter stânga, cât şi dreapta, însă jucătoarea de 31 de ani este o foarte bună apărătoare. Vădineanu este o jucătoare formată la LPS Slatina de către Gavril Kozma, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Ploieşti şi CSM Roman. De asemenea, are numeroase selecţii în echipa naţională.

Pe lângă Clara Vădineanu, oficialii grupării slătinene au obţinut semnătura portarului Sara Abed Kader, de la Dinamo Bucureşti. Noul goalkeeper sosit la CSM Slatina are o înţelegere valabilă pe un sezon.


Comentarii

Redacţia

2018-06-25 10:44:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...