Politică

2021-10-02, 08:31:46

Cîțu l-a numit consilier de stat în cancelaria premierului pe cel indicat de jurnalista de la ProTV drept cel care a agresat-o la Congresul PNL

Premierul Florin Cîțu l-a numit pe Horia Scarlat în funcția de consilier de stat în cadrul cancelariei prim-ministrului. Scarlat este director în Poliția Locală București și este cel indicat de jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV drept cel care a bruscat-o și a împiedicat-o să filmeze, la Congresul PNL de sâmbătă, luându-i telefonul și aruncându-l de pământ.

Horia Scarlat este și membru al sindicatului polițiștilor ProLex și al Asociației Ofițerilor în Rezervă din România, relatează hotnews.ro.

Decizia premierului Florin Cîțu "privind numirea domnului Horia Scarlat în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului" a fost publicată vineri în Monitorul Oficial .

Jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV l-a indicat pe Horia Scarlat drept cel care a bruscat-o și a împiedicat-o să filmeze la Congresul PNL de sâmbătă.

Potrivit acesteia, un membru PNL "din echipa câștigătoare" i-a luat telefonul cu care filma și l-a trântit de pământ.

"Este un domn din echipa câștigătoare deranjat teribil ca filmam intr-o zona in care își dorea sa nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut sa ma învârt pe călcâie.
Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriza pentru nimeni ca trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă ca Robert SIGHIARTĂU, sg la pnl și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum a făcut și ministrul de interne, Lucian Bode și europarlamentarul Dan Motreanu", a scris ea pe Facebook.

"Înțeleg ca dl este Horia Scarlat, fost consilier general din primarie", a precizat jurnalista, în comentarii.


 

Comentarii

Redacţia

2021-10-02 08:31:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...