Sănătate

2019-07-10, 12:10:35

Cinci victime ale accidentului de la Priseaca, în continuare internate. Toţi pacienţii sunt în stare stabilă

Cinci din cele 14 victime ale accidentului produs ieri după-amiază, pe DN 65, pe raza comunei Priseaca, sunt în continuare internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Starea acestora este bună, toţi pacienţii sunt stabili.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a declanşat, ieri, planul alb-cod roşu, având în vedere numărul foarte mare de victime anunţate în urma accidentului de la Priseaca.

Iniţial, mobilizarea s-a făcut pe UPU Slatina, unde trei medici şi şapte asistente au fost chemaţi de acasă. Apoi, pentru numărul anunţat al victimelor se apropia de 20, s-a declanşat codul roşu pe spital. 15 medici şi 30 de asistente au fost chemate de acasă, în special pe secţiile chirurgicale, ATI, Bloc Operator.

„La spital au ajuns 14 persoane, două dintre acestea având cod roşu de intervenţie. O gravidă cu sarcină în 25 de săptămâni, cu traumatism cranio-cerebral şi o altă persoană de sex feminin, politraumatizată cu traumatism cranio-cerebral. S-au derulat toate procedurile de evaluare şi investigare în Unitatea de Primire Urgenţe. După investigare şi diagnosticare, cinci victime ale accidentului au fost internate. Acestea se află în continuare în spital, în stare stabilă, înclusiv cele două persoane care au venit în cod roşu”, a declarat managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea.

Din păcate, în urma accidentului, un bărbat de 49 de ani, pasager în microbuz, şi-a pierdut viaţa.Comentarii

Redacţia

2019-07-10 12:10:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...