Comentariul Gazetei

2019-07-08, 13:21:54

Câte pagube am fi numărat, dacă nu s-ar fi toaletat copacii

Furtuna de duminică noaptea a produs pagube la nivelul judeţului. Unii slătineni trebuie să facă reparaţii la acoperiş, după ce vântul puternic a desprins mai multe bucăţi, materialele fiind aruncate peste şase maşini parcate în apropiere.

Pagube produse de vijelie au fost şi în cartierul Steaua, unde, pe strada Cuza Vodă, copacii căzuţi au avariat uşor două maşini parcate. În ciuda vântului foarte puternic, ce a atins chiar şi 120 de kilometri pe oră, alte autoturisme nu au avut de suferit. Mă întreb câte pagube am fi numărat astăzi dacă autorităţile nu demarau în primăvară campania de toaletare a copacilor din oraş. Acţiunea a generat însă discuţii aprinse în mediul online.

Astfel, mai mulţi localnici au sărit ca arşi în primăvară când au văzut arborii curăţaţi de ramurile şubrede, uscate. S-au folosit cuvinte grele, că au fost distruşi, că au fost ciuntiţi, că poluarea… Însă toaletarea copacilor rămâne o acţiune care este efectuată din motive de siguranţă.

Aş fi vrut ca tocmai maşinile slătinenilor care au urlat împotriva toaletării copacilor să fi fost distruse de furtuna de duminică. Tot ei ar fi urlat că de ce primăria nu a luat măsuri! Contestatarul rămâne contestatar, indiferent de situaţie!Comentarii

Redacţia

2019-07-08 13:21:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...