Sănătate

2019-08-12, 15:59:06

Cătălin Rotea, 98 de puncte la proba scrisă. Doar interviul îl mai desparte de un nou mandat în fruntea Spitalului Slatina

Singur înscris în cursa pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea a trecut de proba scrisă. Aceasta a fost susţinută, luni, în faţa comisiei de concurs, formată din membri ai Consiliului de Administraţie al Spitalului Slatina. Rotea a obţinut aproape punctaj maxim.

Cătălin Rotea a susţinut, luni, proba scrisă, care a constat într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor. Acesta a obţinut 98 de puncte.

Conform regulamentului pentru desfăşurarea concursului, comisia de examen a elaborat întrebările testului-grilă în două variante, cu 24 de ore înainte de susţinerea probei. Cele două variante au fost sigilate în plicuri. Testul grilă s-a desfăşurat pe durata a două ore. Acesta a conţinut 50 de întrebări, din care 40 la sută din legislaţia specifică unităţii medicale şi 60 la sută din domeniul managementului sanitar.

Ultima probă este programată pentru miercuri, 14 august, când Rotea va susţine proiectul de management „Creşterea siguranţei şi satisfacţiei pacientului”.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Slatina a validat, săptămâna trecută, dosarul lui Cătălin Rotea pentru funcţia de manager.

În prezent, conducerea celei mai mari unităţi medicale din judeţ este asigurată de Cătălin Rotea, care a fost numit pe post în septembrie 2017. Acesta a înlocuit-o pe Elena Vişan, ultimul manager al instituţiei medicale care avea concurs pe post. 

Rotea are 35 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Management şi al Facultăţii de Drept. Totodată, acesta are un master în Dreptul Afacerilor, iar în prezent este doctorand la Universitatea Craiova, urmând un curs pentru Managementul Organizaţiilor Publice.

De-a lungul carierei sale, acesta a fost comisar şef al Gărzii de Mediu, prefect al judeţului, în perioada septembrie 2013- martie 2014, şef de cabinet în Ministerul Finanţelor Publice 2014-2015, director al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt (2015-2016) şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Comentarii

Redacţia

2019-08-12 15:59:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...