Politică

2021-11-24, 13:45:04

Cătălin Grecu (PSD Olt): Intrarea la guvernare înseamnă pentru PSD o uriașă responsabilitate

Deputatul PSD Olt Cătălin Grecu a vorbit despre ceea ce înseamnă intrarea social-democraţilor la guvernare.

El a explicat că era nevoie de implicare pentru scoaterea ţării din criză.

„Intrarea la guvernare înseamnă pentru PSD o uriașă responsabilitate pe care suntem obligați să ne-o asumăm. România are nevoie de o construcție politică stabilă și coerentă necesară pentru a depăși criza acută din sănătate și economie. Nu mai este timp de jocuri politice, este nevoie de o intervenție rapidă pentru redresarea și stabilizarea României”, a spus Cătălin Grecu.

Deputatul PSD a expus obiectivele social-democraţilor pe termen mediu şi lung.

„PSD intră la guvernare sub auspicii grele, dar o face pentru a impune coaliției măsuri sociale imediate menite să sprijine categoriile vulnerabile. Nu în ultimul rând, un alt palier tratat cu maximă seriozitate și atenție este sprijinirea domeniilor importante pentru dezvoltarea economică a României, precum IT, agricultura, construcțiile sau turismul”, a mai afirmat Grecu.

PSD Olt se numără printre organizaţiile social-democraţilor reprezentate în Guvern.

„Politic n-aș aminti decât că meritul organizației PSD Olt este recunoscut prin numirile făcute, iar deținerea portofoliului Agriculturii, de către colegul nostru, Adrian Chesnoiu, va genera de azi înainte investiții durabile în satul românesc, venituri sigure pentru fermieri, programe mai bune pentru produsele românești.  Adrian Chesnoiu a demonstrat astăzi, la audierile Comisiei de Agricultură, că este un profesionist, care cunoaște îndeaproape nevoile și așteptările agricultorilor români”, a conchis Cătălin Grecu.

Comentarii

Redacţia

2021-11-24 13:45:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...