Sport

2017-09-01, 15:22:33

Căpitanul de echipă al CSM Slatina: „Întâlnim un adversar puternic, însă mă bazez pe grup”

Purtătoarea banderolei de căpitan a echipei CSM Slatina, Mihaela Popescu, este convinsă că forţa grupului va conta în jocul cu Rapid Bucureşti, care va fi transmis duminică, de la ora 16.00, pe TVR 1. Coordonatorul de joc al echipei slătinene se aşteaptă la un meci aprig, însă este încrezătoare în obţinerea unui rezultat pozitiv.

CSM Slatina va face deplasarea în Capitală, în ziua premergătoare confruntării cu Rapid Bucureşti, ce se va disputa duminică, de la ora 16.00, în Sala „Rapid” din cartierul Giuleşti.

Victorina Bora va deplasa toate cele 16 jucătoare pe care le are la dispoziţie, inclusiv nou-venita Nicoleta Rusu, care n-a prins cele două cantonamente susţinute în această vară.

Jucătoare de bază în angrenajul echipei, centrul Mihaela Popescu, care este şi lidera vestiarului grupării pregătite de Victorina Bora, este încrezătoare înaintea debutului pe prima scenă a handbalului românesc.

„Cu toţii ne dorim victoria. Suntem conştiente că ne aşteaptă un meci foarte greu, chiar în debutul Ligii Naţionale. Întâlnim un adversar puternic, o echipă omogenă, însă mă bazez pe fete, pe puterea grupului, că putem face un meci bun, care să ne aducă cele trei puncte”, a precizat Mihaela Popescu, în cadrul conferinţei de presă organizate înaintea confruntării cu Rapid Bucureşti.

Rapid Bucureşti-CSM Slatina va putea fi privit şi din faţa televizorului, jocul fiind transmis duminică, 3 septembrie, de la ora 16.00, în direct de postul public de televiziune.


Comentarii

Redacţia

2017-09-01 15:22:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...