Sport

2019-11-04, 11:27:10

Bora, după victoria cu Rapid Bucureşti: „Jocurile directe vor conta foarte mult”

Antrenoarea grupării CSM Slatina, Victorina Bora, s-a arătat mulţumită de modul în care elevele sale au respectat cerinţele tehnico-tactice în derby-ul suferinţei, cu Rapid Bucureşti, încheiat cu o victorie clară, scor 26-17. Handbalistele slătinene au arătat dorinţă de victorie, practic, rapidistele fiind luate prin surprindere de elanul slătinencelor, care au defilat în acest joc.

Slătinencele au făcut un joc foarte bun cu Rapid Bucureşti, pe care au învins-o la pas, scor 26-17. Meciul era unul de şase puncte, având în vedere faptul că cele două echipe luptă în primul rând pentru evitarea locurilor retrogradabile. Victorina Bora a ţinut să-şi felicite, după meci, jucătoarele, pentru victoria obţinută.

„Un meci important şi greu, în acelaşi timp, pentru că ştiţi cum este, sunt jocurile directe, care la un moment dat vor conta foarte mult. Au respectat exact ceea ce am pregătit. Vreau să le felicit, să le mulţumesc băieţilor din galerie, pentru că mai mult ca niciodată i-am simţit foarte aproape, sper să le recuperez foarte repede, pentru că miercuri avem meci la Craiova. Îmi doresc să fie sănătoase, pentru că, din păcate, am avut multe probleme în ultima perioadă. Lăcrămioara Stan, Elena Nagy, care a avut ceva probleme, Clara Vădineanu, Nicoleta Rusu... Acesta este ritmul în prima ligă, meciurile sunt foarte dure, după cum aţi văzut şi astăzi, am întâlnit o echipă cu jucătoare cu mare experienţă, însă noi am fost mai bune. Sper să înteleagă că se pot bate cu orice echipă de la egal la egal”,
a declarat antrenoarea grupării CSM Slatina, Victorina Bora, după meciul cu Rapid Bucureşti.

Cu această victorie, CSM Slatina a urcat pe locul 11, la două puncte de SCM Craiova, pe care o va întâlni în această săptămână, în Bănie.


Comentarii

Redacţia

2019-11-04 11:27:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...