Social

2021-04-06, 11:31:36

Bilete de tratament pentru pensionarii din Olt. În sejur este prins Paştele

O nouă serie de bilete de tratament este alocată vârstnicilor din judeţul Olt. Astfel, din seria a III-a, cu data de plecare în staţiune 22-24 aprilie, sunt puse la dispoziţia vârstnicilor 13 bilete. De asemenea, mai sunt rămase disponibile din seriile precedente aproximativ 50 de bilete de tratament, care pot fi ridicate.


Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 3 - 2021. Lista cuprinde un număr de 13 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A.  Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 22-24.04.2021 și sunt repartizate astfel:

- 1 bilet în stațiunea Amara;

- 2 bilete în stațiunea Covasna;

- 8 bilete în stațiunea Olanesti;

- 2 bilete în stațiunea Pucioasa.


De asemenea, sunt disponibile bilete in urmatoarele statiuni:

- 9 bilete în stațiunea Amara;

- 26 bilete în stațiunea Bala;

- 6 bilete în stațiunea Buzias;

- 10 bilete în stațiunea Olanesti;

- 2 bilete în stațiunea Pucioasa;

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată sau cei interesati pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt in zilele de luni-joi in intervalul orar 8.00-16.30.

Din cauza pandemiei COVID-19, beneficiarii de bilete de tratament au obligaţia de a se adresa unităţii balneare prin mail sau telefon in vederea obţinerii unei programări. Lista cu unităţile hoteliere poate fi consultată pe site-ul instituţiei la adresa www.cjpolt.ro. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-06 11:31:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...