Comunitate

2021-05-28, 12:19:14

Bazinul de înot din Slatina, deschis de 1 Iunie. Copiii au intrarea gratuită

Copiii vor avea intrarea liberă pentru Bazinul didactic de înot din Slatina, marţi, când este sărbătorită Ziua Internaţională a Copilului.


Potrivit Clubului Sportiv Municipal, de 1 iunie, vor avea program cu publicul atât Clubul Nautic „Plaja Olt”, cât şi Bazinul didactic de înot. În cazul celui de al doilea, intrarea va fi liberă pentru copii „respectându-se limitele impuse din cauza pandemiei”.

Bazinul de înot s-a redeschis, pe 12 mai, prima dată după izbucnirea pandemiei. În perioada 12 mai – 12 iulie, au prioritate copiii care deţin abonamente achitat din anul 2020.

„La intrarea în bazinul acoperit de înot, fiecare persoană trebuie să completeze o declaraţie epidemiologică pe propria răspundere şi o declaraţie pentru procesarea datelor personale. De asemenea, la intrarea în incintă, se va lua temperatura fiecărei persoane. Bazinul va fi deschis atât timp cât incidenţa cazurilor active de coronavirus se menţine scăzută în municipiu”, transmit reprezentanţii CSM Slatina.

Comentarii

Redacţia

2021-05-28 12:19:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...