Publicitate

2021-03-17, 13:50:38

Anunţ public privind decizia de emitere a acordului de mediu

SC CFM INVESTIŢII SRL anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „EXPLOATARE ÎN TERASA PIATRA 2”, amplasat în Piatra Olt, T 122, P1, jud. Olt.

Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-16.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Observaţiile/ contestaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii

Redacţia

2021-03-17 13:50:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...