Sport

2019-10-14, 13:15:12

Andreea Jifcu, câştigătoare a trofeului Cupa României, la tenis de masă, categoria 11-12 ani

Campioană naţională la categoria ei de vârstă, sportiva secţiei de tenis de masă de la CSS Slatina, Andreea Jifcu, a reuşit o nouă performanţă notabilă. Aceasta şi-a adjudecat trofeul Cupa României, competiţie desfăşurată la Buzău, care a reunit peste 150 de sportivi.

În perioada 11-13 octombrie, la Buzău, s-a desfăşurat Cupa României, rezervată juniorilor III. Slătineanca Andreea Jifcu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, după un parcurs fără greşeală, adjudecându-şi astfel trofeul la categoria 11-12 ani. Un alt rezultat notabil a mai fost înregistrat de Ana Pepene, la categoria 9-10 ani, sportiva legitimată, de asemenea, la CSS Slatina reuşind să obţină argintul.

„Competiţia a reunit peste 150 de copii. A fost o bună verificare înaintea competiţiilor ce vor urma, iar aceste rezultate confirmă faptul că antrenorii slătineni fac eforturi ca aceşti tineri să obţină performanţă. Încercăm să revigorăm tenisul de masă slătinean, mai ales că există schimbul de generaţii, iar eu consider că viitorul este unul frumos”, a declarat antrenorul emerit Petre Arnăutu.

Andreea Jifcu va participa, în perioada ce urmează, la o competiţie internaţională. Este vorba despre Top 14 Europa, organizată în Belgia, care va reuni cei mai buni sportivi la această categorie de vârstă.

Competiţii internaţionale vor avea şi senioarele Irina Ciobanu şi Adina Diaconu, care vor lua parte, în weekend, la Open-ul Poloniei. 

Comentarii

Redacţia

2019-10-14 13:15:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...