Sport

2020-06-03, 14:51:45

Alexandru Traşcă se desparte de Vediţa Coloneşti

Conducerea echipei Vediţa Coloneşti a avut, astăzi, o primă întâlnire cu jucătorii în vederea stabilirii detaliilor legate de noul sezon al Ligii a III-a. Cei mai mulţi dintre componenţii care au evoluat în stagiunea trecută şi-au reînnoit contractele. Potrivit spuselor antrenorului principal, Bobi Verdeş, lotul actual va fi păstrat, însă, mijlocaşul stânga Alexandru Traşcă se desparte de echipa olteană. Tânărul jucător, care evolua sub formă de împrumut, a revenit la Universitatea Craiova.

Bobi Verdeş mizează pe continuitate în noul sezon al Ligii a III-a. În urma întâlnirii cu jucătorii, mulţi dintre cei care au evoluat în stagiunea trecută au semnat prelungirea contractelor. Potrivit spuselor antrenorului grupării oltene mijlocaşul Alexandru Traşcă nu va mai continua la Vediţa Coloneşti, acestuia expirându-i împrumutul de la Universitatea Craiova.

Am avut o întâlnire cu jucătorii, şi-au primit salariile şi au semnat prelungirea contractelor. Toţi vor semna, însă doi componenţi ai echipei nu au putut ajunge astăzi. Singura plecare este cea a mijlocaşului stânga Alexandru Traşcă, care a fost chemat la echipa de care aparţine. Este posibil să mai aducem doi, trei jucători, dar nu avem ceva concret la momentul actual”, a precizat antrenorul echipei Vediţa Coloneşti, Bobi Verdeş.

Atacantul Daniel Mărgărit, unul dintre jucătorii cu mare experienţă ai echipei Vediţa Coloneşti, nu a fost prezent la întâlnirea organizată de conducerea şi staff-ul tehnic al grupării oltene. Atacantul este plecat din ţară, însă, potrivit spuselor antrenorului Bobi Verdeş, „vârful” experimentat va continua la Coloneşti. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-03 14:51:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...