Sănătate

2019-11-08, 11:40:05

Alegerile pentru conducerea Colegiului Medicilor Olt, organizate în primăvară. Marinache Costache ar zice pas

Cel de al treilea mandat al preşedintelui Colegiului Medicilor Olt, Marinache Costache, se apropie de final. Noi alegeri pentru şefia structurii care îi reprezintă pe doctorii din judeţ vor fi organizate în primăvara anului viitor. Surse din cadrul CM Olt spun că doctorul Marinache Costache ar zice pas şi nu şi-ar mai dori încă un mandat.

Noi alegeri pentru stabilirea Biroului Executiv al CM Olt vor fi organizate în primăvara anului 2020. Totodată, mandatul doctorului Marinache Costache expiră. Conform unor surse din cadrul CM Olt, acesta nu şi-ar mai dori un alt mandat.

„În primăvară vor fi alegeri la nivelul CM Olt, atât pentru preşedinte, cât şi pentru Biroul Executiv. Doctorul Marinache Costache nu ar mai vrea un nou mandat, el are deja trei. Ne gândim cine ar putea să preia frâiele. Trebuie să fie un doctor bine văzut, să nu fie părtinitor, să fie un bun profesionist, integru şi respectat”, a spus un medic din judeţ.

Alegerile pentru structurile de conducere de la nivelul Colegiului Medicilor Olt pentru mandatul 2015-2019 au avut loc în luna decembrie 2015. La cel de al doilea tur organizat pe 6, 7 şi 8 decembrie 2015 s-au prezentat 372 de membri, din cei 719 cu drept de vot, cele mai multe voturi, 200, au fost obţinute de actualul preşedinte al CM Olt, Marinache Costache, acesta fiind urmat îndeaproape de medicul de familie Viorel Rădulescu, cu 190 de voturi.

Numai că surprizele nu au întârziat să apară, iar Comisia Electorală Centrală a invalidat alegerile pentru Consiliul Judeţean al CM Olt, în această situaţie fiind şi alte 36 de judeţe din ţară. Astfel, reprezentanţii Colegiului Medicilor Olt au organizat noi alegeri pe 6 şi 7 martie 2016, Marinache Costache fiind câştigător.  

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 11:40:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...