Naţional

2020-02-16, 11:49:01

Adolescentă de 15 ani însărcinată, bătută cu biciul de iubit. Poliția l-a reținut pe agresor, dar victima susține că a fost o glumă

O adolescentă însărcinată în luna a cincea, din judeţul Suceava, a fost bătută cu biciul de bărbatul cu care se află într-o relație.

Se pare că filmarea a fost făcută chiar de mama victimei, care nu a intervenit în scandal. Fata de 15 ani este agresată cu biciul, fără să se poată apăra, iar apoi este aşezată în genunchi. Bărbatul continuă apoi să o lovească cu pumnii.

Tânărul de 19 ani, din Horodnic de Sus, județul Suceava, filmat când își lovește cu biciul iubita în vârstă de 15 ani, însărcinată, a fost reținut, sâmbătă, și acuzat de violență în familie și act sexual cu un minor, chiar dacă fata și mama ei au negat incidentul și au declarat că totul a fost o glumă, relatează Mediafax.

„Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21:00 (sâmbătă – n.r.) polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor”, au transmis reprezentanții Poliției Suceava.

Polițiștii și procurorii vor cere arestarea preventivă a tânărului.

„Ei (victima și agresorul - n.r.) susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a spus Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.

Polițiștii au contactat și reprezentanții Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a demara o anchetă socială.

Nici fata şi nici mama, care locuiesc în casa agresorului, nu au vrut să depună plângere împotriva acestuia.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Horodnic de Sus. Polițiştii s-au autosesizat în acest caz şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, loviri şi alte violenţe, dar şi pentru act sexual cu un minor.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a anunţat, de asemenea, că luni va trimite o echipă de asistenţi sociali în localitate în încercarea de a o convinge pe fată să se mute într-un centru de asistenţă maternală.

Sursa: digi24.ro


Comentarii

Redacţia

2020-02-16 11:49:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...