Comunitate

2021-06-28, 14:18:47

A doua etapă a lucrările la reţeau de apă de pe Vintilă Vodă din Slatina. Strada închisă complet

Luni dimineaţă a încept a doua etapă a lucrărilor de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă, pe strada Vintilă Vodă din Slatina, lucru ce presupune închiderea completă a acestei artere de circulaţie.

Strada Vintilă Vodă este închisă, acum, în întregime, deoarece Compania de Apa Olt lucrează la sistemul de alimentare cu apă.

Se vor desfăşura următoarele lucrări: extindere conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan: aducţiune str. Vintilă Vodă pe 3.7 km; reabilitare/deviere reaţea de distributie - L=479m; construirea de cămine de vane și branşamente

"Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să circule pe strada Ghiocei, paralelă cu strada Vintilă Vodă și apoi pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța noastră de mâine!”, se arată într-un comunicat remis de CAO.

Comentarii

Redacţia

2021-06-28 14:18:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...