Eveniment

2020-05-25, 13:44:01

Şase jandarmi olteni, contacţi ai ofiţerului confirmat cu coronavirus, aşteaptă rezultatele testelor

Focarul de la Ambulanţă a pătruns şi în cadrul Jandarmeriei oltene, o altă instituţie din prima linie în lupta cu noul coronavirus. Astfel, după ce un ofiţer a fost pozitivat, sâmbătă, fiind contact direct al unei asistente de la Ambulanţă, altor şase militari le-au fost prelevate probe. Testaţi au fost şi şase membri ai familiilor acestora.

Şase jandarmi din cadrul IJJ Olt şi şase membri ai familiilor acestora aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul testelor pentru depistarea coronavirusului, prelevate ieri.

În urma anchetei epidemiologice desfăşurate de DSP Olt, cei şase jandarmi sunt consideraţi contacţi direcţi ai ofiţerului deja testat pozitiv. Sâmbătă, bărbatul şi cei doi copii au fost confirmaţi cu COVID-19, după ce soţia, asistentă la Ambulanţa Olt, fusese pozitivată la începutul săptămânii trecute.

Erată: Informaţia iniţală era că toate cele 12 probe au fost prelevate de la militari din cadrul IJJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-05-25 13:44:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...