Naţional

2020-03-26, 13:14:00

1.029 de cazuri de coronavirus, în România. 23 de pacienţi sunt în stare gravă

Numărul de persoane infectate cu coronavirus, în România, a ajuns la 1.029, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 123 de noi îmbolnăviri. Din păcate, a crescut şi numărul celor în stare gravă, la 23.

Grupul de Comunicare Strategică spune că 94 de pacienţi infectaţi cu coronavirus au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi. Cei mai mulţi sunt la Timişoara, 53, alţi 28 la Bucureşti, şase la Craiova, cinci la Constanţa şi câte unul la Cluj şi Iaşi.

România are 17 persoane decedate în urma infectăţii cu COVID-19, dar și cu boli cronice preexistente, care erau internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău și Timișoara.

„De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 123 de noi cazuri de îmbolnăvire. Una dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 este jandarm la Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, care a contactat virusul în cadru familial. La nivelul unității au fost luate de urgență toate măsurile necesare referitoare la izolarea, atât a jandarmului în cauză, cât și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect”, precizează Grupul de Comunicare Strategică.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 7 ani și 87 de ani.

„La ATI, în acest moment, sunt internați 29 de pacienți, din care 23 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară”, mai spun oficialii.Comentarii

Redacţia

2020-03-26 13:14:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...