Eveniment

2021-01-20, 16:35:54

VIDEO. Ciobanul dispărut în pârâul Bârlui, căutat de scafandrii ISU Olt

Ciobanul dat dispărut în zona localităţilor Bobiceşti şi Morunglav, după ce oile pe care le păzea au fost găsite înecate în pânărul Bârlui, este căutat de scafandrii ISU Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că, până în prezent, pompierii au reuşit să scoată cadavrele a 60 de oi.

„Echipaje de pompieri de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, acționează în localitatea Morunglav, pentru căutarea unui bărbat posibil înecat în pârâul Bârlui. Misiunea se desfășoară cu dificultate, din cauza zonei greu accesibile și a faptului că apa pârâului este înghețată. Până în acest moment au fost degajate cadavrele a peste 60 de oi, iar misiunea continuă, cu sprijinul scafandrilor, pentru căutarea bărbatului posibil înecat”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Şi poliţiştii au deschis o anchetă.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicesti au fost sesizați cu privire la faptul că în pârâul din localitate sunt mai multe oi înecate. De asemenea,  a fost sesizată și dispariția ciobanului. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a efectua cercetări”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2021-01-20 16:35:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...