Administraţie

2018-11-09, 16:28:20

Rezervorul Staţiei de pompare Oituz, igienizat de CAO

Lucrări de igienizare a rezervorului de acumulare apă, de 10.000 metri cubi, din Staţia de Pompare apă potabilă Oituz, vor fi efectuate de Compania de Apă Olt (CAO), în perioada 14 - 19 noiembrie, lucrări care impun scoaterea din funcţiune a acestui rezervor.

Potrivit unui comunicat al Companiei, în această perioadă, oraşul de sus va fi alimentat cu apă potabilă din Staţia de Pompare apă potabilă Crişan şi direct din conducta de aducţiune Salcia  - Oituz.

„Lucrările nu afectează alimentarea cu apă potabilă a Municipiului Slatina. Este posibil să apară modificări ale turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune, dacă în perioada efectuării lucrărilor de igienizare, în staţiile de pompare şi în fronturile de captare apă, se întrerupe alimentarea cu energie electrică, o perioadă mai lungă de timp”, se arată în comunicatu citat.

Comentarii

Redacţia

2018-11-09 16:28:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...