Actualitate

2020-10-15, 13:04:14

Focar COVID-19 la Căminul de Bătrâni Slatina. 27 de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv

Focar COVID-19 la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Slatina. 27 de angajați au fost testați pozitivi la virusul SARS-COV2. Cei 132 de beneficiari au fost testaţi astăzi, urmând ca în funcţie de rezultate să fie dispuse o serie de măsuri. Potrivit spuselor directorului DGASPC, atât personalul, cât şi beneficiarii nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19.

27 de angajaţi ai Centrului de Asistenţă Socială Slatina, din cadrul DGASPC Olt, au rezultate pozitive la COVID-19. Astăzi, au fost testaţi şi cei 132 de beneficiari, iar instituţia se pregăteşte pentru a impune o serie de măsuri.

Din 138 de angajați testați, 27 au rezultate pozitive. Azi s-au testat beneficiarii, aşteptăm rezultatele pentru a lua toate măsurile dispuse de DSP. Avem pregătite spaţii speciale de izolare în situaţia în care vor fi depistaţi pozitiv. În funcţie de rezultate, este posibil ca întreg centrul să intre în carantină. Nimeni nu a prezentat simptomatologie, nici salariaţii, nici beneficiarii. Ei sunt monitorizaţi în permanenţă, există triaj epidemiologic efectuat de medicul unităţii”, a precizat directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca. 


 


Comentarii

Redacţia

2020-10-15 13:04:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...