FOTO. Trei persoane rănite, în urma unui accident petrecut între Brebeni şi Coteana

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în această dimineaţă, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana. În eveniment au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Potrivit IPJ Olt, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 53 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 49 de ani, din comuna Stoicănești, județul Olt, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, femeia de 49 de ani și doi pasageri din autoturismul condus de aceasta au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.   • Foto FOTO. Trei persoane rănite, în urma unui accident petrecut între Brebeni şi Coteana
  • Foto FOTO. Trei persoane rănite, în urma unui accident petrecut între Brebeni şi Coteana
  • Foto FOTO. Trei persoane rănite, în urma unui accident petrecut între Brebeni şi Coteana