Fostul preşedinte PNL Corabia, George Ciucu, tâlhărit în parcarea blocului, după ce întreaga organizaţie a trecut la PSD

Fostul liberal George Ciucu a fost, seara trecută, victima unei tâlhării, chiar în faţa blocului în care locuieşte. Potrivit acestuia, doi bărbaţi l-au îmbrâncit şi i-au furat borseta în care avea documentele personale. 


George Ciucu spune că totul s-a întâmplat la câteva ore după ce întrega organizaţie a PNL Corabia a decis să treacă la PSD. 

„Coincidență cu suspiciuni întemeiate. După cum ştiţi, aseară Organizația PNL Corabia a trecut, cu toate structurile sale interne la PSD. La doar câteva ore după eveniment, în parcarea blocului în care locuiesc, când voiam să urc în locuință, am fost atacat în mod surprinzător și extrem de punctual de doi indivizi. Am avut norocul să scap cu o îmbrânceală, dar am avut ghinionul de a fi tâlhărit de borseta personală în care aveam toate actele și cardurile personale, cheile locuinței, inclusiv cheia de la autoturismul proprietate personală mi-a fost luată”, spune Ciucu.

Fostul liberal spune că nu poate să nu se gândească la o răzbunare politică, având în vedere momentul în care s-a petrecut tâlhăria. 

„Nu vreau să cred că evenimentul din seara trecută ar avea o conotație politică. Ar fi extrem de grav dacă lupta politică ar fi întrecut orice măsură. Nu pot însă, să trec peste momentul și conjunctura în care s-a petrecut evenimentul aseară. Mai ales că, stau de-o viață în acel bloc și niciodată nu mi s-a întâmplat nimic”, mai spune George Ciucu.

Politicianul a făcut plângere la poliţie. 

„Am făcut demersurile legale la Poliție și am toată convingerea și încrederea că oamenii legii, profesioniști, ai Poliției Corabia vor rezolva cazul. Îmi doresc acest lucru, în primul rand pentru a înlătura orice suspiciune de implicare politică. Am și dreptul presupunerii ei, nu-i așa?!”, a adăugat Ciucu. 

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru furt calificat. 

„Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bibescu Vodă, din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras bărbatului o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale și o suma de bani. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, recuperării prejudiciului și dispunerii de măsuri legale”, a precizat IPJ Olt.

  • Foto Fostul preşedinte PNL Corabia, George Ciucu, tâlhărit în parcarea blocului, după ce întreaga organizaţie a trecut la PSD


Săptămâna trecută, George Ciucu, alături de doi primari PNL, mai mulţi consilieri judeţeni şi alţi şefi de organizaţii locale au decis să treacă la PSD, nemulţumiţi de ce se întâmplă acum în partidul Brătienilor. Aseară, întreaga organizaţie PNL Corabia l-a urmat pe Ciucu şi a trecut la PSD.