Emil Moţ şi Marius Oprescu, prezenţi la inaugurarea noului sediu al Baroului Olt

Primarul Slatinei Emil Moţ şi preşedintele CJ Olt Marius Oprescu au fost prezenţi, marţi, la inaugurarea noului sediu al Baroului Olt.


Edilul a declarat că este onorat să participe la eveniment având în vedere profesia sa de bază, aceea de avocat.

„A fost o onoare pentru mine să particip la eveniment alături de avocații olteni, în primul rând, prin prisma profesiei mele, aceea de avocat și membru al Baroului Olt.

Când am ales profesia de avocat, am fost atras de promovarea justiției, apărarea drepturilor individuale și lupta pentru un sistem legal echitabil.

Astăzi, în calitate de primar, continui să servesc comunitatea noastră, dar nu am uitat niciodată angajamentul meu față de justiție. Dimpotrivă, aceste valori continuă să mă ghideze în funcția mea actuală.

Atât în administrație, cât și în avocatură, te afli în slujba oamenilor și ambele profesii presupun provocări utile, satisfacții profesionale și multă muncă.

În același timp, sunt bucuros că, tot astăzi, o clădire emblematică a orașului nostru, cedată de către Primăria Slatinei Ministerului Justiției, a fost redată slătinenilor, funcționând ca sediu al Judecătoriei. 

Vorbim despre o clădire veche de peste 100 de ani, care are astăzi un scop public înalt, fiind locul în care se asigură dreptatea și drepturile cetățenilor noștri.

Felicitări tuturor pentru această zi de sărbătoare, care reflectă unitatea și colaborarea noastră în promovarea justiției și respectului pentru lege”, a transmis Emil Moţ.