După Baza ISU-Ambulanţă de la Dobroteasa, CJ Olt face o investiţie şi la Şerbăneşti

Baza ISU-Ambulanţă pe care CJ Olt o face în nordul judeţului, la Dobroteasa, este aproape de a fi operaţionalizată iar oficiali forului judeţean vor să pună baza unor noi astfel de investiţii şi în alte zone ale judeţului.

Prezent la emisiunea „Reporter 24”, vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan, a declarat că o nouă bază ISU-Ambulanţă va fi creată în comuna Şerbăneşti.


El a adăugat că scopul acestor investiţii este micşorarea timpului de intervenţi pentru serviciile de salvare din judeţ.

 „Ne apropiem de finalizarea proiectului de la Dobroteasa. Pentru zona de nord a judeţului, această bază va fi una foarte importantă. Gândiţi-vă că se scurtează enorm timpul intervenţiilor şi vorbim de daune mai mici şi salvarea de vieţi. Baza va fi şi dotată, iar pe viitor vorbim de crearea altor astfel de baze ISU-Ambulanţă. Intenţionăm să facem o astfel de investiţie la Şerbăneşti. Avem terenul şi sunt demarat discuţiile cu ISU. Totul este pus la punct şi mai avem doar de accesat partea de finanţare. Vom începe lucrările şi în comuna Şerbăneşti, pe terenul unei fost grădiniţe, un teren foarte generos. După care, vom încerca şi pe Valea Oltului. Ne uităm să avem o arie de acoperire cât mai pozitivă a tot ce înseamnă situaţii de urgenţă, pentru scurtarea timpului de reacţie al salvatorilor”, a declarat Ionuţ Ivan.