Doi tineri drogaţi, depistaţi la volan, în Slatina

Doi tineri din Slatina sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi la volan, sub influenţa substanţelor psihoactive.


 Potrivit IPJ, seara trecută, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, din Slatina.

 Aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv: T3C KET.

 „Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism.

 Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.

 Un alt tânăr din Slatina, în vârstă de doar 18 ani, a fost depistat drogat la volan, miercuri dimineaţa, pe strada Podgoriilor, din municipiu.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat prezența unei substanțe psihoactive, respectiv: T3B AMP.

 Şi el s-a ales cu un dosar penal şi a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism.