Doi jandarmi răniţi, după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat accidental. Cei doi se întorceau din misiune

Doi jandarmi au ajuns la spital după ce arma unuia dintre ei s-a descărcat accidental. Cei doi sunt în afara oricărui pericol, spun medicii.


Miercuri noaptea, în localitatea Pantelimon din judeţul Ilfov, o patrulă a Jandarmeriei formată din 3 subofiţeri a observat mai multe persoane care sustrăgeau fier vechi. Cei trei jandarmi au intervenit pentru a-i opri pe suspecţi, iar pentru a-i putea reţine unul dinte jandarmi şi-a folosit armamentul.

Jandarmul a tras mai multe focuri de armă în plan vertical, iar când a revenit în autospecială a vrut să-şi asigure arma. Acesta a fost momentul în care arma s-a descărcat accidental. Jandarmul în cauză a fost rănit la mână, dar glonţul a ricoşat şi l-a lovit pe unul dintre colegii săi în abdomen, arată observatornews.ro.

Imediat, cei doi jandarmi au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că rănile nu le pun viaţa în pericol. În cadrul Jandarmeriei Ilfov a fost deschisă o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului.