De ce Nick Kyrgios ar putea să aibă un parcurs lung la US Open. Ce argumente are australianul

Nick Kyrgios este unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni din lume și asta nu este întâmplător. Australianul a reușit să atragă atenția tuturor atât prin tenisul superb pe care îl practică, cât și prin obiceiurile sale controversate. Tocmai de aceea, Kyrgios va cu siguranță printre subiectele de discuție de la ediția din 2022 a US Open, ultimul Grand Slam al anului.


Pariază aici pe US Open dacă ești pasionat, dar o variantă foarte bună pentru tine ar putea să fie chiar Nick Kyrgios. Australianul are talentul necesar pentru a fi unul dintre cei mai buni din lume astfel că este capabil oricând de o surpriză care să dea peste cap calculele hârtiei. Kyrgios este o variantă excelentă de pariere pentru cei care vor să primească o cotă mai mare, dar și să meargă relativ la siguranță. Care sunt, însă, argumentele în favoarea unui parcurs lung al lui Kyrgios și cât de lung ar putea să fie?

Există șanse reale ca Kyrgios să ajungă până în sferturile de finală, însă este plauzibil și ca el să fie prezent în semifinale și finală, însă pentru asta va fi nevoie de o concentrare maximă din partea lui, ceea ce nu e chiar cel mai ușor lucru de făcut pentru Nick în multe circumstanțe. 

Care sunt argumentele lui Nick Kyrgios?

Serviciul

Probabil că cel mai important argument pe care îl poate avea un tenismen ca Kyrgios este legat de talentul său pur. Kyrgios dispune de un serviciu de pe altă planetă, care poate să învingă și cei mai mari tenismeni într-o zi bună. Returul pentru serviciul lui Kyrgios devine aproape imposibil atunci când australianul lovește așa cum își dorește: cu putere, precizie și viteză, mingea nu mai poate fi returnată. Este incontestabil faptul că cel mai mare atu pentru Nick este serviciul său.

Impredictibilitatea

Serviciile pe sub mână pot să apară oricând în repertoriul lui Nick Kyrgios. La fel ca scurtele parcă venite de nicăieri. Prin astfel de lovituri, Kyrgios își surprinde adversarii, îi prinde pe picior greșit și profită de asta pentru a câștiga punctul într-o manieră surprinzătoare pentru toată lumea. Nick reușește mereu să aducă acel element extra la care nu te-ai fi gândit, dar care trăiește mereu în mintea lui. 

Jocurile psihologice

Atitudinea lui Nick pe teren poate să fie extrem de perturbatoare pentru adversar. Acestuia îi va fi extrem de greu să își mențină concentrarea și să rămână fixat pe tenis. Tocmai de aceea, prin certurile sale cu arbitrii, cu publicul sau chiar cu adversarii, Kyrgios reușește să destabilizeze persoanele cu care joacă și să îi scoată din ritm. Asta contează enorm în orice sport, dar mai ales în tenis care este un sport individualist.

Drept urmare, acestea sunt cele trei argumente pentru care Nick Kyrgios poate să ajungă departe la acest turneu. Ar fi una dintre marile realizări ale carierei sale, însă totul va depinde de cât de în serios va lua el competiția.

sursa foto: unsplash.com