Cursuri de formare profesională, în luna iunie, pentru 56 de persoane din Olt

Persoanele care nu au un loc de muncă sau care doresc să se reprofileze din punct de vedere profesional pot urma un curs de formare profesională organizat în luna iunie de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune să organizeze, în luna iunie, patru programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupaţii, în funcţie de numărul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt:

-          inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 14 persoane

-          ingrijitor spatii verzi – 14 persoane

-          competenţe de bază de matematică, ştiinţe şi tehnologie - 14 persoane

-          frizer – 14 persoane

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099.