Cursuri de formare profesională, în luna aprilie, pentru şomerii din Olt

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional pot urma, în luna aprilie, unul dintre cele şase cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Olt în meseriile infirmieră, frizer, bucătar, manichiurist.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt işi propune să organizeze, în luna aprilie, şase programe de formare profesională pentru 84 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:


   -  infirmiera


  -  frizer


   - bucatar


  -    manichiurist

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.