Cum alegi cel mai bun focar pentru termoşemineul din casa ta? Află acum răspunsul

Diversitatea focarelor de seminee este un atuu important, dar – totodata – si un factor care te poate pune in dificultate. Criteriile de selectie sunt variate, incepand de la model si costuri, pana la tip de combustibil, design si producator.

Cum alegi cel mai bun focar termosemineu pentru casa ta? Simplu! Treci in revista toate tipurile de seminee existente pe piata si le analizezi din perspectiva avantajelor si dezavantajelor. In tot acest timp, compara-le cu o lista a nevoilor locuintei tale. Asigura-te ca alegerea pe care o faci iti va oferi un confort termic sporit si o solutie optima pentru a acoperi lipsurile / minusurile casei in care locuiesti. Daca totusi vrei sa iei o decizie direct, gasesti aici focare termosemineu de cea mai buna calitate.

Focarul pe gaz
Daca locuiesti la bloc, un semineu pe gaz este o optiune cat se poate de avantajoasa. In primul rand, este foare comod si foarte practic, nu necesita spatiu de depozitare pentru combustibil solid, si nici anumite procedee de intretinere. Se monteaza pe parchet sau in perete, nu necesita implementarea unui horn si se racordeaza la reteaua de alimentare pe gaz. Sistemul de montaj seamana foarte mult cu cel al unei centrale, dar marele avantaj se resimte in plan estetic. Minusul acestui tip de focar este costul lunar, pentru plata facturilor de gaz. Alege un model dintr-o clasa economica, daca vrei sa compensezi minusul.

Focare termosemineu tip centrala
Desi nu sunt o sursa alternativa de caldura, termosemineele reprezinta una dintre cele mai populare optiuni. Au un randament foarte bun, asigura confortul termic si functioneaza pe baza lemnului sau a peletilor, dar nu fara curent electric. Aceste focare se pot monta direct pe pradoseala, dar nu fara un soclu rezistent si un horn potrivit. Minusul se resimte in zona de mentananta: va trebui sa il cureti periodic. In plus, necesita un sistem de instalatie complex. Partea buna este ca, racordandu-se la calorifere, un focar tip centrala poate deveni sursa principala de incalzire din locuinta ta. Modelele Hajduk sunt cele de top.

Focare norvegiene

Cu o eficienta de peste 80%, focarele norvegiene intra in topul celor mai cautate sisteme de incalzire din zilele noastre. Au o autonomie ridicata, ce ajunge si pana la 10 ore, si vin la pachet cu un mare avantaj: consumul redus de lemn. Sunt putin poluante, ceea ce completeaza lista avantajelor si se pot intrebuinta pe o perioada foarte lunga de timp. In comparatie cu alte produse, sunt o alegere excelenta si din punct de vedere al design-ului. Se gasesc intr-o varietate de forme si dimensiuni, iar cele din otel marca Nordpeis sunt cea mai buna optiune care se gaseste pe piata. Fiind prefabricate, poti schimba piesele interioare.

Seminee-expert.ro te ajuta sa gasesti cel mai potrivit focar termosemineusemineu pentru casa ta
Nu stii care sunt cele mai potrivite focare termosemineu pentru locuinta ta? Specialistii de la Seminee-expert.ro te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie, adaptata la toate nevoile tale. De mai bine de 20 de ani activeaza pe piata si vin in intampinarea clientilor cu o oferta vasta de seminee, orice fel, de toate dimensiunile.

In plus, este importator unic in Romania al celor mai performante seminee din Europa, aducand in tara branduri renumite si sisteme de incalzire care nu se gasesc la alti competitori. In aceasta perioada, au foarte multe reduceri la focare de ultima generatie. Profita de preturile atractive si de suportul tehnic profesionist! Alege Seminee Expert pentru focare termosemineu potrivite!

Date de contact:
Tel: 0721 280 587
E-mail: office@seminee-expert.ro