Cum alegem brandul care ne reprezintă în modă

Fiecare brand reprezintă un stil, o viziune și un specific al creațiilor sale printr-o amprentă specială desenată de designerii casei de modă respective. În afară de numele cu sonoritate, în spatele acestuia există anumite caracteristici care te pot reprezenta sa nu.


De exemplu, Michael Kors, este considerat de specialiștii în modă, primul designer care a confecţionat haine ”ready to wear” pentru femei, însă acesta oferă și colecții pentru bărbați, dar mai ales accesorii precum genţi şi rucsacuri foarte apreciate.

  • Foto Cum alegem brandul care ne reprezintă în modă

Trebuie să știi că Michael Kors realizează genţile şi poşetele manual, cu o grijă special pentru detalii, acestea fiind recunoscute pentru pentru eleganţa lor care nu se demodează. Nu în ultimul rând, colecțiile Michael Kors sunt prezentate pe de-o parte, cu piese exclusiviste, la preţuri adecvate specificului, dar și piese vestimentare şi accesorii accesibile publicului larg. 

Cele mai noi colecții sunt disponibile pe Fashion Days de unde îți poți alege exact piesa de îmbracăminte sau accesoriile care ți se potrivesc cel mai bine.

Un alt brand care nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră este Karl Lagerfeld. Karl Lagerfeld şi-a lansat propria marcă, colaborând în continuare cu Chanel şi Fendi, pentru care a creat din 1965 până în 2019. Excentricul designer este recunoscut pentru stilul avangardist, dar în acelaşi timp clasic îmbogătit cu o tuşă modernă şi rock. 

Creaţiile sale sunt un simbol pentru stil, eleganţă şi confort.

Pentru evenimente speciale sau doar pentru o seară în care se impune cocktail dress, o piesă vestimentară semnată de Karl Lagerfield va atrage atenția și respectul celorlalți. 

Fashion Days îți oferă posibilitatea ca din comoditatea fotoliului de acasă să răsfoiești cele mai noi colecții ale distinsului designer și să îți alegi piesa de îmbrăcăminte care te reprezintă cel mai bine și care te va scoate din anonimat în orice conjunctură vei alege să o porți. Nici accesoriile din acest brand nu sunt de omis. De la huse de telefon cu personalitate, genți, mănuși de o calitate excepțională, ai de unde alege!

Cât despre încălțămintea creată de excentricul designer, nu se poate spune decât că nimeni nu poate trece neobservat atunci când poartă o pereche de pantofi eleganți sau, după caz și situație, o pereche de ghete, marca Karl Lagerfeld.

De aceea numeroase vedete au ales ca la evenimente de gală să poarte creațiile vestitului și inegalabilului Lagerfeld.

Pentru că Lagerfeld s-a remarcat încă de la începuturile carierei sale, acesta a fost considerat cel mai inteligent om din industria modei, o persoană care a îndrăgit cultura, istoria şi învăţarea continuă şi, în 2011, a editat cu Gerhard Steidl toate lucrările lui Nietzsche.

De aceea, ar trebui să fii intelligent în alegerea garderobei și să cuprinzi în ea măcar o piesă cu semnătura Karl Lagerfield.