Cu Be Our Guest bucătăria restaurantului tău este pe mâini bune!

Îți place să gătești și poate chiar și mai mult să savurezi preparate culinare deosebite? De asemenea, îți place să-i vezi pe ceilalți fericiți atunci când gustă din bunătățile pe care le tu le pregătești? Te-ai hotărât să-ți transformi pasiunea într-o afacere și să-ți deschizi propriul restaurant?


Atunci, în afară de fonduri bineînțeles, un alt lucru de care depinde succesul afacerii tale este găsirea unor parteneri de încredere. În ceea ce privește amenajarea bucătăriei restaurantului tău, poți conta pe Be Our Guest, atât la capitolul consultanță, cât și în legătură cu electrocasnicele și mobilierul de care ai nevoie.

Be Our Guest este un magazin românesc cu o istorie mai mare de 10 ani pe piață, care oferă clienților săi o gamă foarte variată de electrocasnice, piese de mobilier și accesorii necesare bucătăriilor profesionale din industria HORECA. Întreaga gamă de produse a acestui magazin o poți viziona accesând website-ul beourguest.ro. Aici, foarte bine puse la punct, poți analiza diferite categorii de produse pentru a uitila de la A la Z bucătăria restaurantului tău, indiferent dacă este vorba de o pizzerie, cofetărie, cafenea sau un bar; poți căuta un produs anume dacă ai deja în minte ceea ce vrei să cumperi; sau poți răsfoi blogul pentru a-ți lua doza de inspirație.

Be Our Guest îți oferă gratuit și consiliere tehnică în legătură cu oricare aparat sau accesoriu din magazin și de asemenea, posibilitatea de a face retur într-un mod facil la produsele achiziționate.

La Be Our Guest găsești tot ce ai nevoie chiar și pentru a amenaja cu tot ce îți trebuie un magazin alimentar sau un supermarket, dar și orice tip de unități alimentare. 

De ce să apelezi la Be Our Guest?

- Echipamentele și accesoriile de bucătărie din portofoliul Be Our Guest sunt profesionale, de înaltă calitate, astfel încât, dacă achiziționezi de aici, ai garanția că bucătăria restaurantului tău se va transforma într-un spațiu perfect funcțional, bine utilat, dar și foarte practic deoarece echipa Be Our Guest te ajută să faci cele mai bune alegeri pornind de la resursele de care dispui;

- Nu există tip de bucătărie pentru care să nu găsești tot ce ai nevoie la Be Our Guest și pentru că aici găsești tot ceea ce îți trebuie, nu mai pierzi timp căutând peste tot oferte de piese de mobilier de bucătărie sau un anumit tip de aparat;

- Echipa Be Our Guest are o experiență vastă și în întocmirea de proiecte pentru accesarea fondurilor europene de finanțare a afacerilor mici și mijlocii din industria HORECA. Astfel, indiferent de tipul de business pe care îl conduci, îți poți consolida afacerea colaborând cu Be Our Guest în demararea unui proiect și obținând finanțare gratuită;

- Colaborările dintre Be Our Guest și clienții săi sunt unele pe termen lung, Echipa Be Our Guest face tot posibilul pentru ca fiecare din clienții săi să fie complet satisfăcut de alegerile pe care le-a făcut în privința echipamentelor și pieselor de mobilier achiziționate și din acest motivă oferă un after service ireproșabil. Odată ce ai cumpărat un bun de la Be Our Guest, pe toată perioada de garanție a acestuia, poți contacta echipa Be Our Guest și solicita explicații cu privire la modul său de utilizare sau te poți consulta cu specialiștii de aici în legătură cu orice fel de dileme legate de acesta.

- Promoțiile sunt și ele un motiv pentru care merită din plin să apelezi la Be Our Guest. Aici te așteaptă mereu promoții care mai de care mai atractive, pentru foarte multe tipuri de produse, astfel încât tu să-ți poți amenaja bucătăria așa cum visezi, dar fără a cheltui o avere pe lucrurile de care ai nevoie.

- Nu în ultimul rând, dacă produsele pe care vrei să le comanzi se găsesc în stocul magazinului, atunci ele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil și de asemenea, dacă nu ai acum posibilitatea de a plăti integral pentru ele, le poți achita în rate deoarece Be Our Guest îți oferă și această posibilitate.