CSM Slatina-Unirea Dej se dispută duminică, de la ora 13.00, pe Stadionul „1 Mai”

Duminică, 12 martie, de la ora 13.00, se vor disputa toate meciurile din cadrul ultimei etape a Ligii a II-a a sezonului regular. CSM Slatina va evolua, pe teren propriu, cu Unirea Dej, într-o partidă în care punctele sunt importante pentru ambele formaţii.

Toate meciurile din cadrul ultimei etape a sezonului regular al Ligii a II-a se vor disputa în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, duminică, 12 martie, de la ora 13.00.

Nou-promovată, CSM Slatina a avut un parcurs bun, aflându-se pe un loc la jumătatea clasamentului, cu 26 de puncte, departe de formaţiile aflate în subsol.

În ultima rundă, în urma căreia se vor decide cele şase formaţii care intră în play-off, implicit în lupta pentru promovare, CSM Slatina va întâlni Unirea Dej, formaţie aflată în acest moment pe poziţia a patra, cu 31 de puncte. Jocul se anunţă aprig disputat. Dacă slătinenii lupta pentru a continua rezultatele pozitive, care să-i confere un play-out liniştit, adversarii au nevoie cel puţin de un punct, pentru a fi siguri de play-off.

Meciul se va disputa pe Stadionul „1 Mai”, duminică, 12 martie, de la ora 13.00. Intrarea pe stadion este liberă. De asemenea, duelul va fi transmis în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Programul ultimei etape din sezonul regular:

AFC Unirea 04 Slobozia   -  Fotbal Club Braşov  

CS Minaur Baia Mare      -  Gloria Buzău             

SC Fotbal Club Ripensia Timișoara            -  Clubul Sportiv al Armatei Steaua      

FC Metaloglobus Bucureşti          -  CS Concordia Chiajna            

CSM Slatina         -  FC Unirea Dej            

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc               -  ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu          

CSC Dumbrăviţa               -  ACS Suporter Club Oţelul Galaţi        

ACSM Politehnica Iaşi      -  AFC Progresul 1944 Spartac 

SC Dinamo 1948 SA         -  Politehnica Timișoara           

AFC Unirea Constanţa     -           CSC 1599 Şelimbăr