CSM Slatina Under 15 este campioana judeţului Olt. Victorie cu 6-2 în ultimul meci de campionat disputat cu Athletic Slatina

Echipa de fotbal CSM Slatina Under 15 este campioana judeţului Olt la categoria de vârstă copii născuţi 2009. Jucătorii pregătiţi de Iulian Mitrache au încheiat Campionatul Judeţean neînvinşi, cu 21 de victorii şi o remiză, în cele 22 de meciuri disputate. În ultimul joc, susţinut miercuri după-amiază, juniorii Under 15 ai CSM Slatina au obţinut o nouă victorie clară, scor 6-2, contra celor de la Athletic Slatina.

CSM Slatina este campioana judeţului Olt la juniori Under 15. În ultimul meci din cadrul Campionatului Judeţean, disputat miercuri, pe Stadionul „1 Mai”, jucătorii pregătiţi de Iulian Mitrache s-au impus cu 6-2 contra celor de la Athletic Slatina. Golurile au fost marcate de Stoica, Robert Zorzoliu, care a reuşit „dubla”, Gabriel Tănase, Mihai Vioreanu şi Andrei Cojocaru.

Cu acest succes categoric, CSM Slatina Under 15 a încheiat campionatul neînvinsă, înregistrând în cele 22 de meciuri disputate 21 de victorii şi o remiză. La finalul partidei cu Athletic Slatina, preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, le-a înmânat trofeul de campioni.

CSM Slatina va întâlni, în primul tur al fazei naţionale Under 15, campioana judeţului Dolj, Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”.  Partida este eliminatorie şi se va disputa duminică, în deplasare, de la ora 17.00.