CSM Slatina, un nou transfer. Döne Gül Bozdoğan vine să întărească linia de 9 metri

După aducerea portăriţiei Merve Erbektaş (28 ani), CSM Slatina transferă o altă jucătoare de origine turcă. Döne Gül Bozdoğan (25 ani )este noul transfer perfectat de oficialii echipei slătinene, după promovarea în Liga Naţională. Handbalista vine de la echipa Bursa Büyükșehir Belediyesi SK şi evoluează în linia de 9 metri.

 

Döne Gül Bozdoğan, handbalistă originară din Turcia, este noul transfer anunţat de nou-promovata în Liga Naţională, CSM Slatina. Handbalista în vârstă de 25 de ani evoluează atât centru cât şi inter.

„Jucătoare la linia de 9m, atât pe postul de centru, cât și pe postul de inter, Döne Gül Bozdoğan (25 de ani) se va alătura echipei noastre din această vară!

Originară din Turcia, cu numeroase selecții la lotul național, Döne a evoluat ultima oară în campionatul țării sale natale, la echipa Bursa Büyükșehir Belediyesi SK, iar în cariera sa a mai activat la Antalya Konyaalti BSK, unde a înscris peste 40 de goluri în competițiile internaționale și a reușit să câștige cupa EHF EUROPEAN LEAGUE”, transmit oficialii echipei de handbal CSM Slatina.

 Handbalista de origine turcă a transmis câteva cuvinte despre venirea sa la Slatina, potrivit sursei citate mai sus.

 „Sunt foarte încântată că voi evolua la CSM SLATINA din sezonul viitor și într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii. De-abia aștept să mă întâlnesc cu fanii slătineni la meciuri și să ne bucurăm împreună de reușitele clubului nostru!".