CSM Slatina susţine, pe teren propriu, un meci de pregătire cu Unirea Bascov

Divizionara secundă slătineană va susţine vineri, 14 aprilie, un joc de pregătire în compania formaţiei Unirea Bascov. Amicalul se va disputa pe unul dintre terenurile Complexului Sportiv „1 Mai”, cu începere de la ora 11.00.


Echipa de fotbal CSM Slatina nu are programat meci în etapa a IV-a a play-out-ului Ligii a II-a, astfel că la ora disputării celorlalte confruntări din grupă, slătinenii vor susţine un joc de pregătire cu Unirea Bascov. Amicalul va avea loc pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, din Slatina.

CSM Slatina va relua meciurile oficiale pe 22 aprilie, cu o partidă extrem de importantă, pe teren propriu, contra celor de la Politehnica Timişoara.

Gruparea slătineană ocupă locul al patrulea în clasamentul grupei A a play-outului, cu 28 de puncte, şi luptă pentru menţinerea directă. Pe locul V, care duce la baraj, se află Metaloglobus Bucureşti, cu 22 de puncte, în runda actuală, programată vineri, 14 aprilie, urmând să întâlnească Unirea Slobozia. Pe locurile retrogradabile se află Minaur Baia Mare (20 de puncte) şi Ripensia Timişoara (19 puncte).

Programul etapei a IV-a, în care CSM Slatina stă:

Minaur Baia Mare - AFK Miercurea Ciuc

Metaloglobus Bucureşti - Unirea Slobozia

Politehnica Timişoara - CSC Şelimbăr