CSM Slatina pierde la Baia Mare, după o partidă în care slătinenii au ratat ocaziile de a majora, iar adversarii au reuşit să întoarcă scorul

CSM Slatina a pierdut, scor 2-1, meciul din deplasare, de la Baia Mare, la capătul unei partide în care ocaziile de a majora, după ce a preluat conducerea pe tabelă în minutul 23, au fost irosite, iar gazdele au reuşit astfel să întoarcă rezultatul.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 23, prin Andrei Traşcu, care a reluat cu capul în poartă, din 6 metri, o centrare perfectă de pe partea dreaptă a căpitanului Cătălin Doman, care a părsit terenul înainte de pauză, accidentat.

Actul secund a debutat cu o ocazie a gazdelor, care au avut o bară, însă slătinenii au echilibrat jocul, iar în decurs de câteva minute au avut două ocazii rarisime de a majora avantajul de pe tabelă. Trancă scoate la 16 metri, iar jucătorul nou-intrat de origine portugheză, Alexandre Oliveira are o execuţie bună, dar mingea loveşte încheietura barelor (min.57). Cea mai mare ocazie s-a petrecut în minutul 60, când Marius Neicu, singur în faţa porţii, reia din 5 metri, peste poartă, o centrare perfectă a lui Constantin Radu.

Şi cum ocaziile se răzbună, gazdele au pus presiune, iar în minutul 74 au reuşit egalarea. Alexandru Stoian primeşte o minge pe culoar şi scapă singur cu goalkeeper-ul Pop, pe care –l învinge din 6 metri. Câteva minute mai târziu, Stoian centrează de pe stânga, iar Rotar trimite în poartă din afara careului.

S-a terminat 2-1 pentru CS Minaur Baia Mare, la capătul unei partide în care, CSM Slatina putea obţine mai mult, dat fiind faptul că a deschis scorul şi a mai avut două ocazii imense de a majora.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a declarat, că diferenţa s-a făcut nu doar din cauza ratărilor, ci şi a faptului că jucătorii săi s-au retras prea mult în actul secund.

„Pe lângă ratări, ne-am retras prea mult cu linia de mijloc, iar adversarii au pus presiune...Trebuia să stăm mai sus, nu am reuşi acest lucru şi era inevitabil...Când le permiţi adversarilor să vină peste tine, să centreze, pe un astfel de teren alunecos din cauza ploii, aşa se întâmplă. Bineînţeles, a cântărit destul de mult şi accidentarea lui Cătălin Doman, e un jucător care ţinea de minge, care îşi putea pune oricând colegii în evidenţă”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Runda viitoare, CSM Slatina va primi vizita celor de la Ripensia Timişoara, într-o partidă programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

CSM Slatina: Pop, Alexandru Dinu, Gherghe,Sălcianu, Mitran, Dorin Toma, Andrei Traşcu, Trancă, David Oprescu,  Doman (cpt.), Popovici. Au mai jucat: Alexandre Oliveira, Constantin Radu, Neicu, Constantin Radu, Neicu, Manea, Necşulescu.