CSM Slatina nu va mai disputa amicalul cu Dinamo. Se caută un alt partener de joc

CSM Slatina a disputat, pe data de 28 ianuarie, primul meci de pregătire al iernii, contra celor de la Minerul Costeşti, încheiat cu o victorie, scor 3-0, iar pe 1 februarie avea programat un joc cu Dinamo Bucureşti. Confruntarea cu formaţia bucureşteană a fost anulată, anunţă clubul slătinean. De asemenea, în locul partidei se caută un alt partener de joc.

 

CSM Slatina a dat startul partidelor de pregătire pe data de 28 ianuarie, cu Minerul Costeşti, având programate şapte jocuri în această perioadă. Meciul cu Dinamo, programat pe 1 februarie, a fost anulat, deoarece nu s-a ajuns la un acord privind locul disputării.

Jocul de pregătire cu Dinamo Bucureşti, programat miercuri,  nu se va mai juca, deoarece nu s-a ajuns la o înţelegere privind locul disputării.

Pentru că meciul oficial s-a jucat, în deplasare, ne-am fi dorit ca Dinamo să vină la Slatina, mai ales că iubitorii fotbalului sunt dornici să vadă la lucru echipe de tradiţie.

Oficialii echipei noastre caută un alt partener de joc pentru a înlocui acestă partidă. De asemenea, mai avem programate meciuri pe 4 februarie, cu CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), pe 8 februarie, cu Sporting Roşiori (acasă), pe 11 februarie, cu Progresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie, cu CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) şi pe 18 februarie, cu CS Comunal Şelimbăr (acasă)”, anunţă CSM Slatina.