CSM Slatina, meciuri de pregătire cu SCM Craiova

Retrogradată în această vară, echipa de handbal CSM Slatina s-a întărit serios, astfel încât la finalul sezonului petrecut în Divizia A să reuşească promovarea. Până la startul eşalonului secund handbalistic, programat pe 10 septembrie, CSM Slatina continuă pregătirea. După turneul din Ungaria, jucătoarele pregătite de Attila Horvath vor susţine două teste cu SCM Craiova.

Echipa de handbal CSM Slatina continuă pregătirea în vederea abordării sezonului din Divizia, care va începe pe data de 10 septembrie. În funcţie de numărul echipelor înscrise, competiţia se va organiza, pe criterii geografice, în două serii, trei, sau chiar patru serii, până la acest moment nefiind stabilită configuraţia. Potrivit unor surse, stabilirea seriilor va avea loc pe data de 28 august.

CSM Slatina este de departe favorită la promovare, indiferent de formatul competiţiei. Până atunci, jucătoarele pregătite de Attila Horvath vor susţine vineri şi sâmbătă, în Bănie, două jocuri de pregătire contra formaţiei din Liga Florilor, SCM Craiova.  

 În acest weekend ne deplasăm la Craiova, unde vom susține două jocuri de pregătire în fața echipei locale, care activează în Liga Florilor, Scm Craiova!

Primul meci se va disputa vineri, de la ora 18:00, urmând ca al doilea meci să se desfășoare sâmbătă, de la ora 11:00.

De la cele două partide vor lipsi jucătoarele: Hermina Olaru, Mara Matea și Adriana Țăcălie, care se confruntă cu diferite probleme medicale!”, transmite CSM Slatina, pe pagina de Facebook.