CSM Slatina, înfrângere grea în deplasarea de la Piatra Neamţ. „Când pierzi de o asemenea manieră, nu sunt foarte multe de spus”

După ce meciul trecut a obţinut o victorie senzaţională, CSM Slatina a suferit în runda actuală o înfrângere dureroasă în deplasarea lungă de la Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0. Este cel mai sever eşec din actualul sezon, la capătul unei partide pe care slătinenii trebuie să o uite cât mai repede.

Nimic nu le-a mers slătinenilor în jocul din deplasare cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, deşi veneau după o victorie frumoasă contra liderului Unirea Slobozia.

La 0-0, în minutul 30, goalkeeper-ul Simion Velcu a fost transportat la spital cu ambulanţa, în urma unei accidentări, pentru ca în minutul 37, după ce Doman a fost neinspirat la o acţiune bună de atac, când în locul unui şut din poziţie ideală a trimis la Mondragon, care a reluat cu capul în braţele portarului, gazdele să-i surprindă rapid pe contraatac, Azdren Llullaku aducând deschiderea scorului.

Actul secund s-a reluat practic de la 2-0. După ce Neicuţescu primeşte în flanc, intră în careu şi trimite pe sub Silveanu (min.49).

În minutul 63, gazdele beneficiază de un penalty. Llullaku şutează, goalkkeper-ul Silveanu ghiceşte colţul şi respinge, însă balonul ajunge tot la jucătorul Ceahlăului, care de data aceasta împinge balonul în plasă.

În minutul 85, cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ au mai înscris o dată, prin Sergio Cortelezzi, CSM Slatina suferind astfel cea mai severă înfrângere din această stagiune. În prelungiri, gruparea slătineană a avut o bară transversală, după o reluare cu capul a lui Mitran.

Nu sunt foarte multe de spus. Când pierzi de o asemenea manieră, ce poţi spune. Adversarii au fost mai buni decât noi. Am arătat rău fizic şi nu am putut respecta nimic tactic”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, după joc.

Runda viitoare, CSM Slatina va primi vizita celor de la CSC Dumbrăviţa, într-o partidă programată sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”.