CSM Slatina-FC Pucioasa, în returul manşei semifinale a barajului de promovare. „Trebuie să rămânem concentraţi”

CSM Slatina s-a impus cu 2-0 în turul barajului de promovare cu FC Pucioasa şi a luat o opţiune serioasă în obţinerea calificării la barajul final de promovare în Liga a II-a. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, spune că meciul tur nu a fost deloc uşor, iar jucătorii săi trebuie să rămână atenţi şi concentraţi sâmbătă în jocul retur, pentru a fi siguri de calificare.

CSM Slatina susţine sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”, returul manşei semifinalei barajului de promovare, disputat în compania celor de la FC Pucioasa. Gruparea slătineană s-a impus cu 2-0, în meciul tur. Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, le cere jucătorilor săi să trateze cu maximă seriozitate partida de sâmbătă, astfel încât calificarea să fie obţinută fără emoţii.

Trebuie să rămânem foarte atenţi şi foarte concentraţi pentru acest meci din retur. Meciul de la Pucioasa nu a fost deloc uşor, deşi poate scorul ar lăsa să se înţeleagă asta, am întâlnit o echipă tânără, ambiţioasă, foarte agresivă, cu un joc oarecum atipic din punct de vedere tactic. Tocmai din aceste considerente trebuie să rămânem foarte atenţi, concentraţi, echilibraţi, pentru că la momentul acesta nu putem spune că avem calificarea decisă”, a declarat antrenorul grupării CSM Slatina, Ovidiu Burcă.

CSM Slatina-FC Pucioasa se dispută sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”.