CSM Slatina, duel pe teren propriu cu Oţelul Galaţi

Divizionara secundă CSM Slatina întâlneşte, în antepenultima etapă din cadrul sezonului regulat al Ligii a II-a, pe teren propriu, Oţelul Galaţi, formaţie aflată pe locul al treilea în clasament, care aspiră la promovarea în Liga I. Meciul se va disputa sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 12.00, pe Stadionul „1 Mai”.

CSM Slatina reia meciurile oficiale cu un duel tare, contra celor de la Oţelul Galaţi, echipă aflată printre favoritele la promovare. Pe ultima sută de metri, formaţia pregătită de Dorinel Munteanu a mai realizat un transfer răsunător, atacantul Kehinde Fatai, jucător cu prezenţe în Europa League şi Champions League, semnând cu gruparea din Galaţi.


 De cealaltă parte, gruparea pregătită de Daniel Oprescu are un obiectiv diametral opus, menţinerea în Liga a II-a, iar poziţia ocupată în clasament, în acest moment, este peste aşteptări, având în vedere ultima experienţă de la nivelul eşalonului secund. Slătinenii ocupă un loc la jumătatea clasamentului, aflându-se pe poziţia a unsprezecea, cu 22 de puncte acumulate.

Meciul se va disputa sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12.00, pe Stadionul „1 Mai”. Intarea pe stadion este liberă. De asemenea, duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.

După acest meci, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, urmând ca în ultima etapă a sezonului regulat să primească vizita celor de la Unirea Dej.