CSM Slatina a transferat-o pe AdrianaŢăcălie

Echipa de handbal CSM Slatina a anunţat, la pauza meciului cu CS Dacia Mioveni, transferul interului dreapta Adriana Ţăcălie, jucătoare plecată în handbalul mare de la LPS Slatina. Handbalista în vârstă de 33 de ani şi-a reziliat în aceste zile contractul cu CSM Târgu Jiu, formaţie care de asemenea luptă pentru menţinerea în Liga Naţională.


Jucătoare ce a plecat în handbalul mare de la Slatina, Adriana Ţăcălie a semnat cu CSM Slatina, la doar câteva zile după despărţirea de CSM Târgu Jiu.

Adriana Ţăcălie are 33 de ani, iar palmaresul ei este unul impresionant. Aceasta are mai multe titluri câştigate cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, a câştigat de două ori Cupa României, dar şi Supercupa României, iar în 2012 a câştigat Cupa EHF cu Buducnost. Ţăcălie are numeroase selecţii la toate loturile naţionale, fiind medaliată cu argint  în 2010, la Campionatul Mondial Universitare din Ungaria, bronz la Campionatul European de Tineret din Turcia (2007) şi argint la Campionatul European de Junioare, în 2005, din Austria.

În ultimii ani, Adriana Ţăcălie a evoluat la Măgura Cisnădie şi CSM Craiova, iar ultima dată la CSM Târgu Jiu, acolo unde a petrecut doar câteva luni.