CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, jocul de pregătire cu CSA Steaua Bucureşti

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut în deplasare cu liderul Ligii a II-a, CSA Steaua Bucureşti. Slătinenii au deschis scorul prin Dorin Toma, în minutul 17, însă Atanas Trică a egalat, în minutul 45, cu o lovitură de cap din careu, la ultima fază a primei reprize. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a schimbat din minutul 63 distribuţia din teren, singurul jucător care a evoluat 90 de minute fiind goalkeeper-ul Ionuţ Pop.

 

Divizionara secundă CSM Slatina a întâlnit, astăzi, în deplasare, CSA Steaua, formaţie care ocupă primul loc în clasamentul Ligii a II-a, în cadrul unui alt test înaintea începerii jocurilor oficiale.

Slătinenii au avut ocazii importante, iar în minutul 17 au deschis scorul prin Dorin Toma, care a reluat în poartă un balon aşezat de Sălcianu, în centrul careului, după o centrare din lovitură liberă a lui Anghelina. Gazdele au egalat la ultima fază de joc, prin Atanas Trică, care nemarcat la o centrare din flancul drept, a trimis cu capul în poartă (min.45). Actul secund nu a mai adus goluri, partida încheindu-se la egalitate, scor 1-1.

Şi în acest joc, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a schimbat, din minutul 63, distribuţia din teren, singurul jucător păstrat pe teren până la final fiind goalkeeper-ul Ionuţ Pop. De asemenea, Daniel Opriţa a efectuat şi el multe schimbări, din a doua repriză, astfel încât toţi jucătorii să evolueze.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat parţial mulţumit de evoluţie, iar asta din cauza ratărilor, dar mai ales a golului primit la ultima fază a primei reprize.

„Încă nu este totul aşa cum ne dorim, parţial ne-am îndeplinit obiectivele la acest joc. Spun asta, pentru că sunt nemulţumit că am primit gol şi am tratat superficial ultima fază din prima repriză. Ştim foarte bine că am pierdut puncte în câteva meciuri pe final de joc, tocmai pe această lipsă de concentrare la ultimele faze”, a precizat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

CSM Slatina a mai perfectat un joc de pregătire, pe lângă cel programat sâmbătă, 18 februarie, cu CSC Şelimbăr, pe teren propriu, cu formaţia din Liga a III-a, Petrolul Potcoava, în care vor evolua mai mult jucătorii care astăzi au bifat mai puţine minute. Partida se va disputa joi, 16 februarie, de la ora 14.00, la Slatina.

CSM Slatina: Ionuţ Pop, Mitran (min. 63 Abel Stan), Gherghe (min 63 Smirnov), Sălcianu (min. 60 Manea), Pisăru (min. 63 Alexandru Dinu), Anghelina (min. 63 Traşcu), Dorin Toma (min. 63 Şerban), George Leaţă (min.55 Danciu), Ciocâlteu (min. 63 Doman), Constantin Radu (min. 60 David Oprescu), Mykhaylo Plokhotnyuk (min. 63 Palade).

CSA Steaua: Iancu (min.45 Dincă), Drăghici (min. 45 Oroian), Mihăescu, Ciocoteală, Corbu, Matei, Enceanu, Florea (min. 45 Pacionel), Bodişteanu, Trică (min. 55 Răducan), Kayando. Pe parcurs au mai intrat Chunchukov, Adi Popa, Beţa, Sabău, Adi Ilie, Bustea, Bărbulescu.