CS Dacia Mioveni-CSM Slatina va fi televizat pe Pro Arena

După disputa capitală cu HC Zalău, câştigată la trei goluri, scor 26-23, echipa de handbal CSM Slatina se află în faţa unui alt meci capital în lupta pentru accederea la barajul de menţinere în Liga Naţională. Jucătoarele aflate sub comanda lui Adrian Chiruţ vor întâlni luni, 1 mai, de la ora 17.30, în deplasare, CS Dacia Mioveni, formaţie pregătită de Victorina Bora. Partida va fi transmisă în direct pe Pro Arena.

CSM Slatina se află în faţa unei alte partide capitale în lupta pentru supravieţuire. Gruparea pregătită de Adrian Chiruţ va întâlni, în deplasare, CS Dacia Mioveni. Cele două echipe sunt despărţite de un singur punct, lupta pentru menţinere în actualul sezon fiind extrem de echilibrată şi aprigă.

CS Dacia Mioveni este condusă de Victorina Bora, cea care a antrenat Slatina ani la rând şi care cunoaşte foarte bine jucătoarele formaţiei pregătite de Adrian Chiruţ. Cine va câştiga partida va lua o opţiune serioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, dat fiind faptul că mai sunt doar câteva meciuri de disputat, iar adversarele sunt echipe puternice, cu obiective în competiţiile internaţionale. Prin urmare, duelul cu CS Dacia Mioveni poate clarifica în mare parte echipele care merg la baraj şi care vor retrograda direct.

CS Dacia Mioveni-CSM Slatina se va disputa luni, 1 mai, cu începere de la ora 17.30, şi va fi transmis în direct pe postul de televiziune Pro Arena.